Logopediepraktijk N.R.S.
Niemand hoort een beperking te hebben, ook niet in de communicatie

Logopedie Praktijk N.R.S

 Welkom op de website van Logopediepraktijk N.R.S.

U vindt hier informatie over de praktijk, de medewerker, hoe u zich kunt aanmelden en informatie over behandelingen, vergoedingen en vakinhoudelijke onderwerpen.

Logopediepraktijk N.R.S. is gevestigd in de Spoorwijk buurt in Den Haag en is voorlopig een eenmanszaak met ruim 8 jaar werkervaring op het gebied van communicatie. Sinds 1 februari 2018 is Logopediepraktijk N.R.S. gevestigd binnen het 
Gezondheidscentrum Calandria te Den Haag.

Het team bestaat voorlopig uit één logopediste. Binnen Logopediepraktijk N.R.S. wordt er gestreefd naar professionele en deskundige hulpverlening, waarbij de cliënt centraal staat. Logopediepraktijk N.R.S. is een allround praktijk die gespecialiseerd is in het onderzoeken en behandelen van diverse logopedische stoornissen, zoals: spraak, taal, communicatie, stem, adem, gehoor en OMFT. Tevens wordt er binnen de praktijk aandacht besteed aan lees- en schrijfproblemen bij (jonge) kinderen.

De praktijk is geregistreerd bij Kwaliteitsregister Paramedici en heeft bij veel verzekeringen een contract. De logopediste is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie te Woerden en neemt geregeld deel aan kwaliteitskringen, cursussen en lezingen om kwaliteit te bieden en te waarborgen.
De praktijk richt zich op optimale zorgverlening door samen te werken met betrokkenen rondom de cliënt. Zo is de logopediste aangesloten bij de
Prinses Marijke School in Den Haag en voert daar op de maandag, dinsdag en woensdag test en behandelingen uit. Zij vindt dat samenwerkingen van essentieel belang is om de logopedische therapie bij haar cliënten te doen slagen.